A nem kívánt programok eltávolítása az egyik leggyakoribb és legfontosabb feladat. Az új a Windows 10 rendszerben, előfordulhat, hogy nem tudja, hogyan távolíthatja el az összes alkalmazást. Ez esetben gondot jelenthet a felhasználók számára.

Akár egy Windows 8-stílusú Modern alkalmazás vagy egy új, univerzális alkalmazás, egyszerűen távolítható el. A Windows 10 rendszerben található programok eltávolításának módja a következőképpen zajlik.

  1. Nyissuk meg a start menüt!

A (pdf konvertáló program) PDF formátumú dokumentumok konvertálására alkalmas szoftver. A fájlokat egyszerű szöveges, illetve SWF, HTML, EPUB formátumban is elmenthetjük.

A PDF fájlok így könnyen és gyorsan szerkeszthetővé válnak, a konvertálás gyorsan és hatékonyan történik. Lehetőség van több fájl csoportos exportálására is, amely néhány kattintással kivitelezhető. A szoftver ingyenesen használható, angol nyelvű, Windows Vista, XP és 7 operációs rendszerek alatt is futtatható.

A Java technológia lehetővé teszi, hogy biztonságos számítástechnikai környezetben dolgozzon és játsszon. A legújabb Java verzióra történő frissítés javítja a rendszer biztonságát, mivel a régebbi verziók nem tartalmazzák a legújabb biztonsági frissítéseket.

A Java lehetővé teszi, hogy online játékokat játszhasson, csevegjen az emberekkel a világ minden tájáról, kiszámolja a jelzáloggal kapcsolatos érdeklődést, és nézze meg a képeket a 3D-ben, csak néhányat említsünk.
A legfrisseb Java programot innen tölthetjük le.

Nem tudom megnyitni a fájlt! Ez az első mondat, ami gyakran elhangzik mindannyiunk szájából akkor, amikor nem tudunk egy fájlt megnyitni. De most itt a megoldás - a Free Opener, amely 350+ fájltípus megnyitására alkalmas.. Töltsd le Te is ezt az ingyenes kiváló programot.

A Microsoft elérhetővé tette a Windows 10 januári előzetes verziójának letöltését. Viszont a sima letöltés helyett a Microsoft kissé bonyolultabbá tette a letöltést.

Jelenleg az AOL Messenger (AIM) magánfelhasználók számára készült és azonnali üzenetküldést tesz lehetővé. Az AIM.pro képes importálni az outlook címjegyzékét a BUDDY listbe, illetve a Calendars fülön megjeleníti az adott napi naptári bejegyzéseket.

Ez egy kiváló ingyenes PC számítógép / laptop tisztító program, amely a "Wise Care 365" névre hallgat. Könnyen használható, hatékony számítógép tisztító szofrverről van szó, amely egyik legjobb megoldás, hogy javítsa a számítógép teljesítményét. Szerezze meg a "Care 365" programot és a számítógépe látványosan felgyorsul!

Ha lassú számítógépe, akkor miért nem gyorsít rajta? Az "Advanced SystemCare Free 8" megvédi, javítja, tisztítja, optimalizálja számítógépét / laptopját és nem utolsó sorban felgyorsítja azt.

Több mint 150 millióan töltötték le világszerte, ezt a fantasztikus, díjnyertes ingyenes programot. Erre az ingyenes PC-szoftverre akár azt is mondhatjuk, hogy ez egy "must-have" eszköz a számítógépén. Könnyen használható, és biztonságos.

Mi WinUtilities? Ez az ingyenes program a Windows gépekre telepíthetó és amire képes: duplikált fájlkeresés, merevlemez takarítás, rendszerleíró takarítás, parancsikonok javítása, töredezettségmentesítés memoria memória optimalizáló. Gyorsítsa fel Ön is számítógépét!

Hogyan lehet USB boot / USB telepítőt készíteni? Egyszerűen - egy kis programra van szükség, amely (majdnem) mindent elkészít helyettünk.

Amire szükséged lesz:  16 GB-os Pendrive, egy Windows 7/8-at tartalmazó gép, Windows 8.1 ISO fájl

Nincs DVD, CD meghajtója laptopjában? Használja egyszerűen a DVD - és CD-emulátor programot, amely összesen 4 virtuális DVD/CD meghajtó képes kezelni.