Egy 2015-ös felmérés alapján "tom's guide" összeállított egy listát a legjobb vírusírtó szoftverekről laptop, tablet, telefon témakörben. Sok védelmi rendszerről hallani manapság, viszont ez egy nagyon jó útmutató a tengernyi információk között kutatva, hogy mégis mennyire megbízható vírusellenőrző programot telepítsünk eszközeinkre.

A program ingyenesen letölthető. A Rising termékek teljesen ingyenes minden ügyfél számára. Mi továbbra is támogatjuk a termék frissítését. A program szabadon letölthető.

A McAfee Stinger Trójai víruskereső program levélben terjedő vírus és trójai eltávolítására alkalmas. Ez a Trójai víruskereső egy önálló eszköz, amellyel eltávolíthat bizonyos vírusokat laptopjáról, PC-ről. Ez nem helyettesíti a teljes anti-vírus védelemet, hanem egy speciális eszköz, amely segíti a rendszergazdák és a felhasználók munkáját.

Az ingyenes eszközzel a levélmellékletekben terjedő, valamint a rosszindulatú szoftverek egy meghatározott köre távolítható el. A rosszindulatú szoftverek eltávolítására ajánlott. A letöltés megkezdéséhez kattintson a Letöltés gombra a lent feltüntett linkre.

A mai számítógépes bűnözők célja, hogy a víruskereső programok észrevétlenül telepűljenek számítógépünkre, laptopunkra. Malwarebytes Anti-Malware Premium szétzúzza ezeket a veszélyeket az innovatív technológiáknak köszönhetően, miközben az online élmény gyors és problémamentes maradhasson.

Az Advanced SystemCare meglően gyors. Alig néhány percet vesz igénybe, hogy átvizsgálja és javítsa a rendszert, bár lehet, hogy egy kicsit tovább tart, amikor lemez töredezettségmentesítést végez. 

A program minden vírust eltávolít és minden folyamatot ellenőriz. Ingyen letölthető.

A felhasználóbarát felület, UVK lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy könnyen eltávolítson mindenféle malware vírusokat és Ön helyett elvégezni az összes kapcsolódó feladatokat példáull: Windows-javítás, optimalizálás, karbantartás és info visszakeresés.

Roboscan Internet Security program egy gyors, könnyű és ingyenes anti- vírus. Beépített eszközök segítségével kiszűri a vírusos fájlokat miközben fájljainkat biztonságos átvizsgálja és megőrzi számítógépünkön.

A Norton vírusírtó program aktív védelmet biztosít a vírusokkal, a kéretlen levelekkel, a személyes adatok eltulajdonításával és a közösségi oldalak veszélyeivel szemben.

Most minden kötelezettség nélkül letöltheted a teljes termék 30 napos, INGYENES próbaverzióját. Letöltési utasítások:

Védje Android™ telefonját vírusok és a lopás ellen.

Az avast! Vírusírtó Android operációs rendszer telefonos változata, megvédi készülékét a vírusok, a rosszindulatú kódok és a kémprogramok ellen. A webes telefonlokalizáló funkció segít megkeresni elveszett telefonját. A speciális Anti-Theft összetevőnek az eszköz zárolását és a memória törlését távolról végző funkciója segítségével adatai biztonságban vannak.

A mobil- és okostelefonok terjedésével egyre jobban fokozódnak a hozzájuk kapcsolódó biztonsági kockázatok is. Az ESET Mobile Security otthoni felhasználók részére ingyenesen teszi lehetővé a a Vírusírtó telefonra való letöltését. Hogy mit nyújt Önek az ESET Mobile Security? 

Itt a vadonatúj avast! 8 Ingyen letölthető vírusirtó program!

Az Avast vírusirtó program ingyen letölthető magyar nyelven és jogtisztán használható?  Napi 24 órában és rendszeres vírusadatbázis frissítéssel védi számítógépedet a kártékony weboldalakkal és programokkal szemben. A vírusirtó a gyártó cég biztonságos weboldaláról tölthető le egy rövid regisztráció után!