GPS navigáció samsung telefonra rátölthető ingyenesen. Nagyon sok Sumsung készüléken futtatható az amAze navigációs rendszer. A következő Samsung telefonokra telepítható a navigátor: 

Mobiltelefonokra telepíthető, teljesen ingyenesen letölthetően skin, témák. Most az alábbi linken rengeteg téma található Samsung okostelefonokra. Kattints a linkre, válassz a témák közűl és töltsd le mobilodra.

Samsung Kies - szoftver, lehetővé teszi, hogy csatlakozzunk a számítógéphez. Lehetőség van az adatok szinkronizálására. Csatlakozási típusok: Bluetooth, Wi-Fi és USB.

Samsung Kliens segítségével frissíthetjük a készülék operációs rendszerét, megszervezni a személyes adatokat, fényképeket, zenét hallgatni és így tovább. A Samsung Kliens segítségével szinkronizálhatja a névjegyeket a Microsoft Outlook, a Google és a Yahoo-val.

Telepítsd egyszerűen mobiltelefonodra a legújabb szoftverfrissítéseket, és élvezd az olyan újításokat, mint például a nagyobb sebesség, a kibővített funkcionalitás, az operációs rendszer új verziója vagy az esetleges hibák kijavítása.

Zene letöltés samsung galaxy telefonra több megoldás is létezik!

A legegyszerűbb, ha a számítógépedről egy usb kábellel összekötöd, és azt könnyedén fájlmásolgatás szinten rendezheted. A telefon mappáját számítógépen a "Sajátgép" alatt találod meg. Innentől már egyszerű. Kiválasztod a telefonodon azt a mappát, amit szeretnél pl. zene, video stb és bemásolod a kívánt fájlt a megfelelő helyre.