Az internet rengeteg lehetőséget kínál számunkra, így a karácsonyi zenékben sem érezhetjük azt, hogy nincs elegendő Karácsonyi dal/zene. Az Advent és Karácsony közelettével összegyűjtöttünk jó pár dalt, hogy együtt hangolódjunk az év legkedveltebb Ünnepünkre! Válogass kedvedre a felsorolt listából.

A Rádió Gold az egykori slágerlistákról a ’60-70-es évek legismertebb magyar és külföldi dalait közvetíti.
A magyar rádiókban mára teljesen megfeledkeztek erről az időszakról, a popzene forradalmáról. Azért indítottuk ezt a kis rádiót, hogy életben tartsuk ezt a zenei korszakot és szórakoztassuk az idősebb, de a fiatalabb korosztályokat is. Ha érdeklik a popzene klasszikusai, a rock and roll hősei, hallgassa újra az örökzöld slágerek legjavát! 

waptrick játékokban, zenékben, háttérképekben és egyéb dolgokban egyáltalán nem szükölködik. Az oldalon rengeteg ingyenes játékot, zenét tölthetsz le, továbbá ingyenes Android szoftver alkalmazásokat is. A háttérképekről sem szabad megfeletkeznünk, hisz képekből sincs hiány.

A magyar dalok mindannyiunk számára csodálatos és semmi más nyelvű zenével nem helyttesíthető. Most egy olyan mixet hallgathattok 1 órán át, amelyek tényleg nagyon jó magyar zeneszámokat rejteget. 

Az ingyenes mp3 album a "Minden kezdet könnyű" címet viseli. Zaják Péter miután kilépett a Hiperkarmából otthagyta a színpadot, családot alapított, de tovább írta a dalait. Mivel Német Andrással közös próbatermük van ezért nem is volt kérdés, hogy kivel csinálja meg az új együttest, az új lemezt.

Az alábbi Karácsonyi zenék, énekek gyönyörű hangzása mindannyiunk számára kedves. A Karácsony mindannyiunk az év csúcspontja, és igenis szükségünk van arra, hogy felkészüljünk rá. Ezért ajánlom Önöknek az alábbi karácsonyi zenszámokat:

Szegedi Piarista gyűjteménye Karácsonyi énekekből. Hasonlóan a Kedvenc Nótákhoz itt sem valamilyen fennkölt rendezési elv szerint válogatták, hanem a Szegedi Piaristáknak valami miatt kedves énekeket gyűjtötték össze.

Mulatós zene napjainkban ugyanúgy szükség van rá mint régen. Hallgasd meg Te is ezeket a mulatós zenéket.

Ezen az Ingyenes zeneletöltő oldalon létrehozhatunk lejátszási listákat, így a dalokat online is hallgathatjuk, ha nem akarunk letölteni.

A letöltéshez regisztrációra van szükség. A zenéket torrenten keresztül is letölthetjük, így fájltípust is választhatunk (MP3 vagy OGG).

A Bikini együttes felejthetetlen dalai mindannyiunk számára egy életre szólnak. Most a BIKINI honlapjáról ingyenesen tölthetőek le a következő zeneszámok:

Olcsó vigasz; Lassan szopogasd; Csak dolgozni ne kelljenItthon vagyok;Ezt nem tudom másképp mondani;A férfi megy a nő marad; Valaki kéne; Legyek jó; Nehéz a dolga a katonának;