Egy egyetemi tanár elindította a "Megmentheted a világot" című számítógépes játékot hogy segítsen a gyerekeknek megérteni, hogy a társadalmi távolságtartás hogyan mentheti meg az életet a koronavírus -járvány idején.

Richard Wiseman elmondta, hogy a világ első COVID-19 számítógépes játékának ötletével állt elő, miután sétálni ment Nagy-Britanniában, és úgy találta, hogy "számítógépes játéknak tűnik", miközben elkerüli a gyalogosokat és a kerékpárosokat.

Az egyik legjobb stratégiai játék, ennek neve Total Battle és elmondható az egyik legjobb online játék.

A Total Battle Online játék tele akciókkal és különböző stratégiákkal fűszerezve - próbáld ki Te is !

Őrült egy játék!!! Ez a többjátékos Kígyós játékkal, mindenki egy kígyót irányít. Ha egy kígyó fejjel nekimegy egy másik kígyónak, akkor szétrobban. Az így felöklelt kígyó a Tied lehet, ezzel növeled saját méreted. 

Egy  ingyenes Karácsonyi játék amelyben a Mikulást kell irányítanod kellemes játék felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.. A játék során a télapót jobbra-balra mozgathatjuk, és ugorhatunk vele, hogy elkapjuk a fentről érkező csomagokat, amiket a manók dobálnak nekünk.

Hangolódj Te is a Karácsonyi ünnepekre, nem csak zenével, hanem Karácsonyra készült játékokkal is. Játszunk együtt, hogy boldogan készülhessünk és felkészülhessünk a Karácsonyra. A következő oldalon kedvedre válogathatsz a jobbnál jobb játékok közül.

Szereted a kártyajátékokat, versenyautós játékokat, vagy a kalandos / rejtélyes játékok a kedvenceid? A következő oldalon válogass kedvedre és és játsz olyan játékokkal, amelyek teljesen reklámmentesek és valódi élményt nyújtanak a játék során.

A Christmas.com weboldalon található válogatás kifejezetten karácsonyi játékokat gyűjtött össze, hogy játszani tudjunk a hosszú téli napokon. Kattints kedvenc karácsonyi játékra és játsz kedvedre. Próbáld ki a játékokat és osszd meg a közösségi Facebook oldaladon, hogy melyik játékban vagy a legügyesebb.