Az intelligens robotló autószintű intelligens vezetési rendszerrel rendelkezik, amely képes felismerni a környezetet és a tárgyakat kamerák és érzékelők segítségével. Térképeket készít, útvonalakat tervez, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint a célkövetés és az automatikus akadálykerülés.

Ezenkívül a robotló erőteljes hang interakcióval, arc- és hanglenyomat -felismerési képességekkel is rendelkezik, érzelmeit az arcképernyőn keresztül tudja kifejezni, és tapintható érzékeléssel rendelkezik.

A robotló speciális rakodó kiegészítőkkel van felszerelve, hogy bármikor és bárhol szállítási funkciót biztosítson, amikor felveszi az árut, vásárolni megy, éjszaka fut és túrázik.

 

A Xiaopeng kibővíti eredeti képességeit az autonóm vezetésben, az intelligens hangban és az intelligens gyártásban az intelligens robotok területére.

Elmondottak alapján a cél, hogy alacsony sebességű intelligens szállítórobot (robot ló, becenevén Xiaobailong) készüljön. Az intelligens autók építésének modelljét felhasználva az intelligens robotok építése, a mély tanulás és a megerősítő tanulás pedig a teljes műszaki rendszer teljes rekonstrukciójához szükséges.