Az Apple következő terméke akár egy autó is lehet?

Az Apple évek óta dolgozik a végső garázsterméken. Soha nem láttuk, de a cég látszólag több ezren dolgozik rajta, több száz millió dollárt fektetett az erőfeszítésbe, és a következő években várható valamilyen jármű.

Az iOS-felhasználóknak elérkezetek a meglepetések minden iPhone és iPad felhasználó számára az iOS 14.2 kiadással.: buborékteát, a transznemű zászlót, a pecsétet, a tollat és még több hangulatjelet tartalmaz.

117 hangulatjel, amely magában foglal minden, az év elején jóváhagyott hangulatjelet. Tallózzon minden új hangulatjelképen, az iOS 14.2 verzióban, vagy tekintse meg a támogatott új hangulatjelek listáját.

Ez az ingyenes navigáció iPhone-ra készült, neve NavFree. A NavFree egy olyan navigációs szoftver, amelyet országonkénti bontásban tölthetünk le, ennek megfelelően csak az adott országban való navigálásra alkalmas. A térképnézet egyszerű, haladás közben jól átlátható. Kompatibilis az iPad, iPhone Touch és az iPhone készülékeivel.

Az Egérút nevű ingyenes navigációs rendszer az Android és Windows Phone platform után megérkezett az iOS készülékekre is. A program célja, hogy a dugók és útlezárások esetén pillanatokon belül képes a vezető számára egy alternatív elkerülő utat javasolni, hogy a sofőrök a lehető leggyorsabban elérjék úti céljukat  

Annyit még nem tud, mint a Palm-os Planetarium, viszont gyönyörű szép és iPhone-os gesztusokkal vezérelhető (pinch zoom, stb.). A készítő a honlapon közzétett egy videót, miszerint a következő verzió a mostani 4-5 fps helyett 20-25-tel fog menni.

Az ingyenes iphone program "Topple v1.1" zseniális és látványos, Tetris-szerű játék, amelyben a különféle alakzatokat kell megfelelően egymásra helyezve elérnünk, hogy a legalsó elem végre eltűnjön a képernyőről a súlyuktól. Körülbelül ez a játék lényege, de a kivitelezés olyan, hogy szinte lehetetlen abbahagyni.

Free: PC Suite is totally free to use. Additionally, it offers free technical support, free resources downloading and installation. free paid mobile phone resources cracked and shared by friends on the internet.

- Manage your smart phone easily and safely: Back up and import contacts, back up and import call logs and SMS records, set the ringtones, themes and wallpapers, manage the system, memory and registry of the phone, install and uninstall software, manage schedule…you can manage all functions and settings on your smart phone.

Az iTunes segédprogram használatával tudjuk konvertálni a kiváklasztott mp3 zenefájlunkat. Az mp3 állományt m4a formátumra kell konvertálnunk. Ehhez indítsuk el az iTunes 8-at, és keressük meg azt az mp3 fájlt, amelyből csengőhangot szeretnénk készíteni az iPhone-ra. Kattintsunk rá a jobb egérgombbal, válasszuk a Get Info menüpontot, azon belül pedig az Options-t.

A Kép- és videokereső program, amely talán ismert lehet számotokra is, mivel számítógépeken már jól működő programról van szó. Windowson és Mac operációs rendszeren egyaránt működik és böngészőfüggetlen is. 3D-s környezetben kereshetünk képeket,

Az iBowl játék egyszerű és nagyszerő. A játék menete: Fogd az iPhonod és lendítsd meg, akár egy bowling golyót és kövesd az eseményeket a kijelzőn. A kijelzőn látható, hogy hánydarab bábút sikerült iPhon-oddal ledöntened.

Könnyen állíthatjuk a hangminőséget és egyetlen “gombbal” indítható vagy leállítható a felvétel. Felvételeinkhez szöveges jegyzeteket is készíthetünk, és ami a legjobb, egy Windowsra és

Látványos, nagyon szórakoztató iPhone játék, amely az korábban ismert Tetris-re hasonlít a legjobban. Az alakzatokat kell megfelelően egymásra helyezve elérnünk, hogy a legalsó elem eltűnjön a képernyőről. Ha gyszer elkezdel játszani, nem bíros abba hagyni.