AZ "XMedia Recode" audiószerkesztő és videószerkesztő program segítségével rengeteg fájlformátumot tudunk átalakítani. A szerkesztő segítségével az adott filmet szerkeszteni, vágni, keretet, fényerő és kontraszt beállítani tudjuk. Ezt követően telefonon és tableten is lejátszhatjuk.

Audacity egy ingyenes, könnyen használható, többsávos audió szerkesztő és felvevő program mely használható Windows, Mac OS X, GNU / Linux és más operációs rendszereken is. A program a magyar nyelven kívúl sok másik nyelvre is lefordították. Formátumok: WAV, AIFF, FLAC, MP2, MP3

Az ingyenes szoftver előnyei, hogy megadja neked azt a szabadságot, hogy tanulmányozd annak működését és megoszd tápasztalaidat.

A "Cross DJ Free" Keverőpult ingyenes szoftver több csatornát is képes kezelni: MP3, ASF, WMA, WAV MIDI-lejátszásával a csatornák sebességét tudjuk szabályozni, hangszínét tudjuk kedvünk szerint állítani, hangerejét föl és le tudju szabályozni.

Audacity egy ingyenes szoftver,, könnyen használható, többsávos audió szerkesztő és felvevő Windows, Mac OS X, GNU / Linux és más operációs rendszereken futtatható hangszerkesztő programSzámos nyelvre lefordították.