A WiFi kereső program segítségével (WiFi Finder) könnyen megtalálhatóak a körzetünkben lévő internethálózatokat! Ráadásul, ezt a programot ingyenesen tölthetjük le, telepíthetjük telefonunkra, táblagépünkre. Különösen ajánlott azon telefon/tablet használók számára, akiknek havonta (ahogyan nekem is) csak 100/200 Mb internetforgalom áll rendelkezésre.

Online ingyenes Szótár - Elérhető szótárak többek között: angol szótár, orvosi szótár, jogi szótár, pénzügyi szótár, számítógépes szótár, szinonimaszótár, szótár betűszavak és rövidítések, szótár idiómák, szinonimaszótár, Columbia enciklopédia, a Wikipedia enciklopédia, példák klasszikus mű, kiejtés, szó böngésző, szószedet.

Az Android rendszerre készült Skype nagyszerű funkciói között az alábbiakat is megtalálja:

  • Ingyen küldhet és fogadhat csevegőüzeneteket.
  • Ingyenes video- és hanghívásokban vehet részt 3G-s vagy WiFi-kapcsolaton keresztül.

Mindannyian szeretjük a Youtube-ra feltöltött zenéket hallgatni számítógépünkön. Viszont a mobiltelefonok, okos telefonok rohamos elterjedésével igényünk támadt egy olyan alkalmazásra/app-ra amellyel telefonunkon is nézhetjük kedvenc filmjeinket, hallgathatjuk zenéinket stb.

A GPS nyomkövető egy megbízható és rendkívül pontos mobiltelefon tracker. A 28 műhold segítségével mobilunk meghatározza a pontos helyét minden regisztrált telefonunknak.

Az alkalmazás GPS Tracker technológia lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja családtagjait és barátjai.

Viber letöltése telefonra ingyenesen. Telefonáljon Ön is ingyenesen barátaival a Viber program segítségével.

A Viber segítségével a világon mindenkivel kapcsolatot tarthatsz. Szabadon és ingyenesen. Több, mint 200 millió Viber-felhasználó használja SMS, fotó és videoüzenet küldésére és telefonálásra világszerte Wi-Fi vagy 3G segítségével - ingyen. A Viber Out funkcióval a Viberrel nem rendelkező mobilszámok és a vezetékes telefonszámok alacsony díjakon hívhatók A Viber számos okostelefonhoz és különböző platformokhoz rendelkezésre áll.

Rengeteg háttérképeket letöltésére van lehetőség telefonra, mobiltelefonra ingyen, legyen az bármilyen készülék androit, iPhone bagy Winfon. Háttérképek kategorizálva találhatóak meg és kedvedre válogathatsz.

A Mob.Org oldalról lehet letölteni ezernyi ingyenes háttérképek mobilra / telefonra. Az összes kép dátum szerinti, népszerűség, színek és a képernyő mérete rendezve. A háttérképek folyamatosan frissülnek. Válasszon ingyenes mobiltelefon háttérképet több mint 20 kategóriában köztük Állatok, Fantasy, tájkép és sport.

Az ingyenes adatmenő magyar nyelven is használható MyPhoneExplorer segítségével az Android operációs rendszert használó telefonok adatait kezelhetjük. Lementhetjük vele az üzeneteket, névjegyeket, híváslistákat, médiafájlokat, ugyanakkor egyes adatokat szerkeszthetünk is (pl. névjegy, naptár).

Az ingyenes kiadású PicSay program segítségével egyszerűen másold fel képeidet az Android telefonodra, vagy fényképezz a mobiloddal és máris szerkesztheted képeidet. A képszerkesztő program felülete rendkívül egyszerű, könnyen átlátható.

FxCamera egy ingyenes képszerkesztő program Android telefonra/mobilra. A FxCamera egyszerű és kreatív kamera app. A több mint 30 szűrő közül lehet választani, ami biztosítja, hogy minden fénykép egyedi lehessen. Minden elkészített fotót azonnal megoszthatod a világhálón a barátaid között és akár Facebok és a Twitteren is.