A Google Meet egy olyan videocsevegések bonyolítására szolgáló megoldás, ami komoly konkurenciát jelent például a Zoom számára vállalati környezetben. Ezt egészen mostanáig csak azok használhatták, akik G Sutie felhasználók, most viszont ezt a megkötést a vállalat lerombolja. Már csak annyi kell majd a Meet használatához, hogy Gmail fiókkal rendelkezzenek azok, akik szeretnének a beszélgetésekben részt venni.

A Google Meet egyidejűleg akár 250 embert is össze tud kötni, és minden gond nélkül kezeli a magas minőségű videóhívásokat. A vállalat kiemelte, hogy a videokonferencia szolgáltatásánál nagyon magasra teszi a lécet a biztonsági intézkedések tekintetében. Itt nem lehetnek anonim résztvevők a hívásokban, és aki indítja a társalgást, az adminisztrátori szerepet tölt be, és minden további nélkül tud némítani résztvevőket, és el is távolíthat személyeket.

Google névjegyek kezelése, törlése, összevonása több módon is történhet, mi most az egyik legegyszerűbbet szeretnénk bemutatni. Ide tartoznak az Androidos telefonok is, amelyek folyamatosan szinkronizálják névjegyeinket is Google fiókunkkal.