Gyakran használt jelek a Facebook-onFacebook-on, SMS-ben, chat-en rengeteg olyan jeleket használunk, amelyek segítik kommunikációnkat. Gyakran használjuk ezeket a jeleket, mert egyszerűen hatásosan ki tudjuk fejezni érzelmünket, mondanivalónkat!

Kifejezetten ajánljuk az ESET Facebook Scanner online programját, hogy mindannyian ellenőrízzétek a Facebook fiokjaitokat, hisz időnként előfordul, hogy olyan üzeneteket kaptok, ami esetleg vírust tartalmaz és ezzel nem csak a saját fiokodat és számítógépedet veszélyezteted, hanem ismerőseid fiókjait is.

A Messenger gyors, ingyenes és megbízható lehetőséget jelent a kapcsolattartásra. Olyan, mint az SMS-ek, de nem kell minden üzenetért külön fizetni (az adatforgalmi csomagot használja). A Facebook Messenger - el azonnal elérheted ismerősidet, akik fontosak neked.

Facebook for iPhone
Explore the world around you.
See who you're sharing with more easily
Edit your posts and comments on iPad
Bug fixes

Szerencsések vagyunk, hogy szeretteink megajándékoznak bennünket, de azok mennyire hasznosak? 

Facebook letöltés telefonra nemcsak szórakoztató, de hasznos is. Hiszen közvetlenül ismerőseid mobiltelefonjára küldhetsz üzeneteket, így kapcsolatban maradhattok függetlenül attól, hogy hol vagytok. Üzenj az ismerősöknek vagy bárkinek a telefonod névjegyzékéből.

A Facebook képek letöltésére alkalmas program a fbDownloader ami egy igen hasznos alkalmazás. Facebook fotóinkat azonnal és könnyedén saját gépre tudjuk másolni a program segítségével. Így a Facebook képeinket könnyen áttekinthetjük és nem utolsó sorban, lesz egy biztonsági másolatunk is a képekről

Ha szeretnél egy másolatot a Facebookon lévő képeidről akkor nem kell mást tenned, minhogy rákattintassz a Fcebook fiókodon belül a Beállítások (Account Settings) liknre. Ott található az a link, amely az összes Facebook tartalmat tartalmazza, nemcsak a képeket.

Facebook Messenger segítségével olvasd és válaszold meg a chat-üzeneteket az asztalodról! Akár más honlapokat böngészel, akár egy másik programot használsz, nem kell kikattintanod, hogy kapcsolatban maradj. A Facebook Messenger programmal böngésző nélkül is bejelentkezhetünk és csetelhetünk Facebook-os ismerőseinkkel. 

Facebook Zero - díjmentesen érhető el mobilodról! Ez a változat gyakorlatlag a Facebook mobilos oldalának egyszerűsített, gyorsan elérhető, szöveges változata.A Facebook Zero oldalt belföldön a T-Mobile hálózatán akciónk ideje alatt adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti. Az akció visszavonásig, de legkésőbb 2014. március 31-ig érvényes.

Facebook asztali kliens egy praktikus eszköz, amely csatlakozik a Facebookhoz és az asztalodról érheted el a facebook szolgáltatásokat, riasztásokat. Az a kliens főleg a Facebookfüggőknek készült. :) Ha frissíteni kell az összes Facebook adataidat, akkor ez az app az Ön számára készült.