Az Egri csillagok Gárdonyi Géza 1899-től folytatásokban megjelenő, majd 1901-ben könyvben is kiadott regénye, az egyik legismertebb magyar történelmi regény, amelynek története a valóságos 1552. évi egri ostrom eseményeinek és előzményeinek történetét dolgozza fel.

A Magyar Elektronikus Könyvtár nagyon sok ingyenes elektronikus könyvet tett elérhetővé/letölthetővé az oldal látogatói számra. A weboldalról főleg magyar nyelvű könyveket lehet letölteni, de külföldi szerzőktől is lehet találni egy-két kéziratot. Az oldalon találhatóak többek között szakkönyvek, gasztonómia, verseskötetek, mesék, drámák stb. 

A NAPI HANGZÓ BIBLIA Közössége nagy dolgot tett közzé mindannyiunk számára. A BIBLIA anyagát tette elérhetővé számunkra mp3 hangoskönyv formában, amelyet kedvünk szerint hallgathatjuk akár telefonunkon is. 

Ingyenesen letöltheted a "GRIMM LEGSZEBB MESÉIT" a következő oldalról. Nem kell mást tenned mint megnyitod ezt az oldalt és máris olvashatod. Az oldalon további könyvek között is válogathatsz és kedvedre olvasgathatsz.

Minannyiunk életében a Szerelmes versek fontos szerepet töltenek be. Természetesen ezt nem mindenki hangoztatja magáról, de igenis jó néha hallgatni őket, egyedül, vagy éppen a szelmeddel. Most a Rebeka és Panni Könyvkiadó ingyenesen tette letölthetővé mp3 formátumban a következő szerelmes verseket, és csak néhányat sorolok fel:

Könyvek letöltése egyre elterjedt Magyarországon is. Most ingyenesen rengeteg elektronikus könyv töltehtő le a Magyar Elektronikus Könyvtárból. Nemcsak Magyar, de Külföldi szerzőktől származó könyvek is letölthetsz. Letölthető könyvek témakörei: mesék, szótárak, verseskötetek, kéziratok, szakkönyvek.