Ha nem vagyunk biztosak egy weboldal megbízhatóságában, van egy remek módszer, hogy meggyőződjünk arról, hogy az adott weboldal tartalmaz vírust vagy sem.

Stellarium egy ingyenes, nyílt forráskódú planetárium számítógép-program. 3D-ben láthatod az égboltot/univerzumot, amit nem látni szabad szemmel. Fantasztikus látnivaló tárul a látogató elé. Nem kell mást tenned, minthogy letöltöt a következő programot, telepíted és a program automatikusan mutatja a jelenlegi égboltot.

A Weben elterjedt PDF-fájlok megnézésére, a bennük való navigálásra és azok kinyomtatására való szoftver közép-európai, magyar változata. Az internet
Ingyenes, számos platformon használható, grafikus, nyílt forráskódú, több nyelven elérhető web-böngésző program.

Gyors, ingyenes böngésző!  A Google Chrome egy olyan böngésző, amely a minimalista felületet kifinomult technológiával ötvözve teszi az internet használatát gyorsabbá, biztonságosabbá és egyszerűbbé.
Egyetlen böngésző számítógépéhez, telefonjához és táblagépéhez

Nincs szükség külső beépülő kiterjesztések hozzáadására. A fejlesztések során sikerült megőrizni a gyorsaságot, kényelmes használatot.

Használatának mellőzése nagyon sokszor, inkább kárunkra válik, mintsem előnyünkre. Példának okáért, a Microsoft és Microsoft technológiára alapuló termékek súgó rendszerei az Internet Exploreren keresztül, nagyon sok online dokumentációs háttéranyagot szolgáltatnak.