A Murders in Budapest a Buff Studio, a Buff Knight, a 7Days és az Underworld Office legújabb játéka.

Ez egy rejtélyes játék vizuális regény- és rejtvényelemekkel. Gyilkosság történik, és ki kell derítened, ki tette. Az Ön által hozott cselekvések és döntések meghatározzák a játék menetét.

A Plumber egy olyan ingyenes, egyszerűen játszható HD grafikájú logikai játék, ahol a játékos feladata a szivárgások megakadályozása! Egyszerűen érintsd meg a csőhálózat elemeit, és csatlakoztasd össze őket egy egybefüggő hálózattá. Ha sikeresen megépítesz egy hálózatot, az csökkenti a vízoszlop méretét. Kerüld el a túlfolyást!

Magyar nyelvű ingyenes szókirakós játék.

Alkoss szavakat a képernyőn látható betűkből!
Egy-egy betűről csak szomszédos mezőre léphetsz tovább (átlósan is).

  • Válaszható a játéktér mérete (2x2, 3x3, 4x4, 5x5 vagy 6x6)
  • Beállítható játékidő (0:30 - 1:00 - ... - 5:00 - 10:00 - korlátlan)
  • Extra idő
  • Többjátékos mód - egy készüléken (6 játékosig)
  • Toplista
  • 60.000 szó, bővíthető szótár

Eme remek fájlkezelő (X-plore File Manager) Android program segítségével kiválóan kezelheted telefonodon lévő dokumentumok, zenék, filmek másolását, törlését stb. Fontos kiemelni néhány hasznos tulajdonságát is, mivel a program képes kezelni a tömörített állományokat is (Pl.: ZIP fájlok) és FTP kapcsolat létesítésére is alkalmas.

Ez az ingyenes képszerkesztő program segítségével képeidet könnyedén szerkesztheted, méretezheted, rengeteg hatás közül választhatsz és azonnal beállíthatod. Túlzás lenne azt mondani, hogy ez Profi képszerkesztő lenne, de arra amire egy táblagépen, vagy telefonon használni szeretnénk, arra kiváló!

Nyelvtanulás ingyenesen. Ha gyorsan, szórakoztatóan és ingyen akarsz angolt vagy más nyelvet tanulni, annak nincs jobb módja, mint a Duolingo. Messze a legjobb ingyenes nyelvtanulási alkalmazás – nyilatkozta a "The Wall Street Journal"

A nyelvtanulás egyszerűbb mint gondolná. Tanulj Te is könnyedén ne csak angolul.

Ez a "HD videó lejátszó" program a világ legegyszerűbb filmlejárszója telefonra, balettre is. Nagyon erős videó dekódoló képességgel rendelkezik, és támogatja szinte az összes videofájlokat. Telepítése egyszerű és kényelmes.

Ingyenes android telefonra letölthető játékok. Nagyon sok játék található az oldalon, gyakorlatilag egy játékbirodalomról is beszélhetünk. Többek között a következő játékok közül válogathatsz: HEX: 99, Race Team menedzser, Gun Master 2...

CCleaner a népszerű PC tisztító / takarító segédprogram androidos telefonra, eredetileg számítógépekre készült és hatékonyan távolítja el a felesleges fájlokat, helyet szabadít fel és felgyorsítja számítógépedet / laptopodat. Most a CCleaner elkészítette ugyanezt a CCleaner programot Android eszközökre is, így például telefonokra, táblagépekre is ingyenesen letölthetjük a Google Play Store-ból. 

Szeretnél képeket szerkeszteni a telefonodon mielőtt elküldöd barátaidnak, vagy akár a Facebook-ra tennéd fel? Az "Adobe Photoshop Touch" ingyenes képszerkesztő egyik legnépszerűbb és legjobb android alkalmazás, amellyel könnyedén szerkesztheted fényképeidet.

Számos ingyenes androidos telefonra letölthető játék található az interneten, de az általam sokat játszott és tesztelt játékok közül nekem a következő 2 játék lett a kedvencem. A játékok egyszerűek, ugyanakkor nagyon jó a ritmusuk, élménygazdagok és nem utolsó sorban nagyon szórakoztatóak.