Platform: Switch

Nem szeretem Kirbyt, a Nintendo imádnivaló kis pihegolyóját, aki úgy tűnik, minden évben egy vadonatúj videojátékban szerepel. A Kirbyt és az Elfeledett Földet azonban nem szabad kihagyni. Nehéz lehet egy nem-Kirby-kimerültnek különbséget tenni a „fővonalas” Kirby-játék és az általa szereplő különféle spinoffok között, de ahogy Mario központi platformjátékosai is jelentős mértékben felülmúlják a különféle játékokat, amelyekben Kirby főszereplője. bejegyzések azok, ahol a sorozat igazán ragyog.

A Forgotten Land úgy újít meg, hogy Kirbyt a harmadik dimenzióba vonzza, és egy új képességet is bevezet, amely újrakalibrálja azt, hogy Kirby hogyan kommunikál a világával, de tökéletesen érzi magát a karakterében neki és a sorozatnak.

Miután éveken át belélegezte ellenségeit és ellopta képességeiket, Kirby most már mindenféle tárgyat le tud nyelni, és magára vállalja azok tulajdonságait.

A Forgotten Land olyan, mintha nem is játszottunk volna Kirby-játékkal, de még mindig tisztán, összetéveszthetetlenül Kirby, annak minden színes varázsával és azzal a rugalmas nehézséggel, amely kifizetődővé teszi a fiatal kezdők és az erős veteránok számára. Ez a klasszikus Nintendo sorozat újabb sikeres Switch újrafeltalálása.