A Google Meet egy olyan videocsevegések bonyolítására szolgáló megoldás, ami komoly konkurenciát jelent például a Zoom számára vállalati környezetben. Ezt egészen mostanáig csak azok használhatták, akik G Sutie felhasználók, most viszont ezt a megkötést a vállalat lerombolja. Már csak annyi kell majd a Meet használatához, hogy Gmail fiókkal rendelkezzenek azok, akik szeretnének a beszélgetésekben részt venni.

A Google Meet egyidejűleg akár 250 embert is össze tud kötni, és minden gond nélkül kezeli a magas minőségű videóhívásokat. A vállalat kiemelte, hogy a videokonferencia szolgáltatásánál nagyon magasra teszi a lécet a biztonsági intézkedések tekintetében. Itt nem lehetnek anonim résztvevők a hívásokban, és aki indítja a társalgást, az adminisztrátori szerepet tölt be, és minden további nélkül tud némítani résztvevőket, és el is távolíthat személyeket.

 

A felvételek tárolása a Google Drive-on történhet biztonságosan. A Meet beszélgetések során keletkező adatot a Google semmilyen esetben nem használja fel a hirdetési platformjának a hatékonyabbá tételéhez.

Töltsd le telefonra, vagy kattint ide!