A Microsoft arra ösztönzi a Windows 7 felhasználókat, hogy frissítsenek a Windows 10 rendszerre, mielőtt az előbbi támogatása 2020 januárjában megszűnik.

A Windows 7 támogatása hivatalosan véget ért, ami azt jelenti, hogy a Microsoft azt akarja, hogy a várakozók frissítsenek a Windows 10-re, hogy az eszközök biztonságosan és zökkenőmentesen működjenek. Ha van egy régebbi számítógépe vagy laptopja, amely továbbra is a Windows 7 rendszert futtatja, a Microsoft webhelyén 139 dollárért megvásárolhatja a Windows 10 Home operációs rendszert. De nem feltétlenül kell felszámolnia a készpénzt: A Microsoft által a 2016-ban technikailag véget ért ingyenes frissítési ajánlat továbbra is működik.

Windows 7! Ha még nem frissítette a Windows 10 rendszert, kövesse ezeket az egyszerű lépéseket.

Amikor a Windows 10 először 2015. júliusában jelent meg, a Microsoft példátlan ingyenes frissítési ajánlatot kínált a Windows 7, 8 és 8.1 felhasználók számára, egészen 2016 júliusáig. 2020 Januárjában az olvasók továbbra is azt jelzik, hogy működik.

Íme, hogyan lehet ingyenesen beszerezni a Windows 10-et, ha jelenleg a Windows 7, Windows 8 vagy Windows 8.1 Home vagy Pro licenczett és aktivált példányát futtatja:

1. Nyissa meg a Windows 10 letöltése webhelyet.

2. A Windows 10 telepítő adathordozó létrehozása alatt kattintson a Letöltés eszköz most elemre, majd a Futtatás elemre.

3. Válassza a Frissítse ezt a számítógépet most lehetőséget, feltételezve, hogy ez az egyetlen számítógép, amelyet frissítesz. (Ha másik gépet frissít, válassza a Telepítési adathordozó létrehozása másik számítógépre lehetőséget, és mentse a telepítő fájlokat.)

4. Kövesse az utasításokat.

5. Amikor a frissítés befejeződött, lépjen a Beállítások frissítése és biztonság> Aktiválás elemre, és látnia kell a Windows 10 digitális licencét.