Ha meguntad a csengőhangokat android telefonodon, a Csengőhangok Telefonra 2018 ingyenes android alkalmazás a megoldás! Ne habozzon, töltsd le az ingyenes csengőhangok azonnal!

Ha keres valami vicces csengőhangot, akkor jó helyen jár, mert ez félelmetesen jó app. Miután letöltötted a csengőhangokat, hallgasd a mesés hangokat! Bizonnyal szeretni fogja az új mobil csengőhangokat, így hallgathatja a hangeffekteket, amíg csak lehetséges. Beállíthatjuk, mint bejövő hívás hang-, sms csengőhang vagy hangjelzés - a Csengőhangok Telefonra 2018 app lehetőségek túlmutatnak a határon!

Csngőhangok 2018

Most lehetősége van arra, hogy megmutasd a barátaidnak, hogy Öné a legjobb csengőhang a világon! Szóval, jobb későn, mint soha!

CSENGŐHANGOK TELEFONRA 2018 TULAJDONSÁGOK:

- Beállítás android csengőhangok / érintkezés csengőhang / riasztó hangok / SMS csengőhangok

- Időzítő hang

- Kategóriák: Népszerű, Természet, Klasszikus zene, Vintage, Üzlet, Elektronikus zene, Rock, Hip Hop, Karácsony, Vicces, Értesítések, Riasztások

Megjegyzések:

1. "Beállítás riasztó hangok" parancs nem érinti a meglévő riasztások, csak az újakat hoz létre. Törölheti a meglévőt és hozzon létre újat.

2. Beállítás widget: Long kattintson a kezdőképernyőn> Hozzáadás a widget> Válassza ki a Csengőhangok Telefonra 2018 a listáról> Válassza a hangot

KOMPATIBILITÁS:

A(z) Csengőhangok Telefonra 2018 alkalmazást a következő telefonokon teszteltük: Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S5, a Google Nexus 5, a Google Nexus 6 és 6P, Google Pixel, Samsung Galaxy Note 4. és 5. LG G2, LG V20, Sony Xperia Z1S, OnePlus One, OnePlus 3, többek között telefonokat. Kompatibilis Telekom, Telenor és más szolgáltatókkal. Kérjük, jelentsd a hibákat itt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

LICENC:

A(z) Csengőhangok Telefonra 2018 alkalmazásban használt valamennyi hang Creative Commons licenccel rendelkezik és/vagy közkincsnek minősül. Az alkalmazásban használt hangokról további információkért látogass el az Alkalmazás névjegye menüpontra.

Forrás és letöltés: https://play.google.com/