Lépjen a Facebook webhelyére a számítógépén, és jelentkezzen be fiókjába.

Ezután kattintson a felület jobb felső sarkában lévő lefelé mutató nyílra, majd válassza a „Sötét mód” lehetőséget. Az oldal frissül, és az új felületterv betöltődik. Engedélyezze az új Facebook-felületet.

Mielőtt az új kezelőfelületre ugrana, választhat a hagyományos Fény mód között, vagy átválthat az új Sötét módra. Válassza ki a kívánt opciót, majd kattintson az „Első lépések” gombra. Ne aggódjon, ha nem rajong a Dark módért, bármikor visszakapcsolhat a Light-ra.

A most idézett statisztika alapján Magyarországon 5,5 millió ember használ okos-telefont, így nagyságrendben minden második ember rendelkezik a VírusRadar futtatására alkalmas készülék. A szaktárca arra bátorít mindenkit, hogy töltse le és kezdje el használni az alkalmazást, mivel értelemszerűen minél többen telepítik azt, annál jobb eséllyel lehet még időben figyelmeztetni a lehetséges fertőzötteket.

A beépített fájlkezelő mellett az iShredder Android rendelkezik egy Selective erasing funkcióval is. Ez különféle előre definiált műveletsorokat hajthat végre:

  • Felülírhatja a telefonon a szabad helyet, hogy ha van az adott területen visszaállítható fájl, akkor az végleg megsemmisüljön.
  • Biztonságosan törölheti rendszermappák (például Downloads) és alkalmazások cache tárolóinak tartalmát

A Google folyamatosan azon van, hogy fejlessze a különböző alkalmazásait. A Google Lens sokéves múltra tekint vissza, de ahogy azt láthatjuk most is, még hatalmas potenciál van benne, szinte biztos, hogy a jövőben is sok érdekességet fog ebből kihozni a vállalat.

A szolgáltatás arra már régóta képes, hogy a kamerával megörökített képen felismerje a szöveges részeket, és ezeket ki is lehessen jelölni ugyanúgy, mintha egy digitális dokumentumról lenne szó. Viszont ezt most továbbgondolta a Google, és megoldotta azt, hogy a képen kijelölt szöveget néhány érintéssel el lehessen juttatni egy személyi számítógépre.

A Microsoft arra ösztönzi a Windows 7 felhasználókat, hogy frissítsenek a Windows 10 rendszerre, mielőtt az előbbi támogatása 2020 januárjában megszűnik.

A Windows 7 támogatása hivatalosan véget ért, ami azt jelenti, hogy a Microsoft azt akarja, hogy a várakozók frissítsenek a Windows 10-re, hogy az eszközök biztonságosan és zökkenőmentesen működjenek. Ha van egy régebbi számítógépe vagy laptopja, amely továbbra is a Windows 7 rendszert futtatja, a Microsoft webhelyén 139 dollárért megvásárolhatja a Windows 10 Home operációs rendszert. De nem feltétlenül kell felszámolnia a készpénzt: A Microsoft által a 2016-ban technikailag véget ért ingyenes frissítési ajánlat továbbra is működik.

Ha meguntad a csengőhangokat android telefonodon, a Csengőhangok Telefonra 2018 ingyenes android alkalmazás a megoldás! Ne habozzon, töltsd le az ingyenes csengőhangok azonnal!

Ha keres valami vicces csengőhangot, akkor jó helyen jár, mert ez félelmetesen jó app. Miután letöltötted a csengőhangokat, hallgasd a mesés hangokat! Bizonnyal szeretni fogja az új mobil csengőhangokat, így hallgathatja a hangeffekteket, amíg csak lehetséges. Beállíthatjuk, mint bejövő hívás hang-, sms csengőhang vagy hangjelzés - a Csengőhangok Telefonra 2018 app lehetőségek túlmutatnak a határon!

Windows és Linux operációs rendszerre.

A FreeOffice 2016 otthoni és üzleti használatra is alkalmas.
A FreeOffice teljes irodai programcsomag, szövegszerkesztő, táblázatkezelő alkalmazással és prezentációs programmal. A használat során el kell fogadnunk, hogy a FreeOffice 2016 ingyenes változata a legjobb szabad alternatívája a Microsoft Office programnak.

Tudtad? Youtube videó letöltés telefonra is lehetséges! Próbáld ki most ezt a szuper online letöltési lehetőséget és hallgasd, nézd kedvenc zenédet, filmedet offline módban is.