Fotó és képszerkesztő program - Artweaver

Ingyenesen letölthető Telefonra, Tabletre, Laptopra, Számítógépre - windows, android!

Az Artweaver plugin-rendszere kiváló bővítési lehetőséget biztosít a további effektusok számára, támogatja az összes elterjedt képformátumot, a rétegkezelés mellett pedig számtalan ecset áll a rendelkezésünkre. Képek retusálása, számtalan effektus és rajzeszköz található az ingyenes képszerkesztőben.

A digitális festészetet is megkönnyítő programban művészi effektusokat használhatunk fel az alkotásunkhoz. Megnyitja a fontosabb képtípusokat, sőt, az Adobe Photoshop formátumot is. A megnyitott képből vázlatot készíthetünk, melyeken ecsetek széles választékával kísérletezhetünk. Az ecsetszimuláció a lehető legmesszebbmenőkig realisztikus. A kapott ecsetek beállításait módosíthatjuk, ezáltal saját ecseteket készíthetünk. Kezeli az átlátszóságot, képszerkesztői eszközei között megtaláljuk a körülvágást, a kitöltést, a kijelölést, a színátmeneteket. A képekre szerkeszthető szöveget tehetünk. Letöltés innen!

Zenék letöltés ingyen, játékok telefonra, MP3 letöltések, képek, programok 2016-ban is.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

   
   

Link-csere partnereket keresünk

   
   

Aktuális állásajánlatok

   

Dataglobe

   

A weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Jogi nyilatkozat