Vírusirtó Programok

Legjobb vírusírtók telefonra, tabletre, számítógépre

Ingyenesen letölthető Telefonra, Tabletre, Laptopra, Számítógépre - windows, android!

Egy 2015-ös felmérés alapján "tom's guide" összeállított egy listát a legjobb vírusírtó szoftverekről laptop, tablet, telefon témakörben. Sok védelmi rendszerről hallani manapság, viszont ez egy nagyon jó útmutató a tengernyi információk között kutatva, hogy mégis mennyire megbízható vírusellenőrző programot telepítsünk eszközeinkre.

Zenék letöltés ingyen, játékok telefonra, MP3 letöltések, képek, programok 2016-ban is.

Biztonsági eszköz, Anti-virus szoftver

Ingyenesen letölthető Telefonra, Tabletre, Laptopra, Számítógépre - windows, android!

A program ingyenesen letölthető. A Rising termékek teljesen ingyenes minden ügyfél számára. Mi továbbra is támogatjuk a termék frissítését. A program szabadon letölthető.

Windows kártevő-eltávolító

Az ingyenes eszközzel a levélmellékletekben terjedő, valamint a rosszindulatú szoftverek egy meghatározott köre távolítható el. A rosszindulatú szoftverek eltávolítására ajánlott. A letöltés megkezdéséhez kattintson a Letöltés gombra a lent feltüntett linkre.

Számítógép átvizsgáló program

Az Advanced SystemCare meglően gyors. Alig néhány percet vesz igénybe, hogy átvizsgálja és javítsa a rendszert, bár lehet, hogy egy kicsit tovább tart, amikor lemez töredezettségmentesítést végez. 

Ultra Virus Killer - Virusellenőrző

A program minden vírust eltávolít és minden folyamatot ellenőriz. Ingyen letölthető.

A felhasználóbarát felület, UVK lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy könnyen eltávolítson mindenféle malware vírusokat és Ön helyett elvégezni az összes kapcsolódó feladatokat példáull: Windows-javítás, optimalizálás, karbantartás és info visszakeresés.

Ingyenes anti- vírus program - Roboscan

Roboscan Internet Security program egy gyors, könnyű és ingyenes anti- vírus. Beépített eszközök segítségével kiszűri a vírusos fájlokat miközben fájljainkat biztonságos átvizsgálja és megőrzi számítógépünkön.

Norton 360 - ingyenes 30 napos próbaverzió

A Norton vírusírtó program aktív védelmet biztosít a vírusokkal, a kéretlen levelekkel, a személyes adatok eltulajdonításával és a közösségi oldalak veszélyeivel szemben.

Most minden kötelezettség nélkül letöltheted a teljes termék 30 napos, INGYENES próbaverzióját. Letöltési utasítások:

Vírusírtó Androidra - AVAST

Védje Android™ telefonját vírusok és a lopás ellen.

Az avast! Vírusírtó Android operációs rendszer telefonos változata, megvédi készülékét a vírusok, a rosszindulatú kódok és a kémprogramok ellen. A webes telefonlokalizáló funkció segít megkeresni elveszett telefonját. A speciális Anti-Theft összetevőnek az eszköz zárolását és a memória törlését távolról végző funkciója segítségével adatai biztonságban vannak.

Vírusirtó telefonra - ESET

A mobil- és okostelefonok terjedésével egyre jobban fokozódnak a hozzájuk kapcsolódó biztonsági kockázatok is. Az ESET Mobile Security otthoni felhasználók részére ingyenesen teszi lehetővé a a Vírusírtó telefonra való letöltését. Hogy mit nyújt Önek az ESET Mobile Security? 

Ingyen letölthető vírusirtó program - Avast!

Itt a vadonatúj avast! 8 Ingyen letölthető vírusirtó program!

Az Avast vírusirtó program ingyen letölthető magyar nyelven és jogtisztán használható?  Napi 24 órában és rendszeres vírusadatbázis frissítéssel védi számítógépedet a kártékony weboldalakkal és programokkal szemben. A vírusirtó a gyártó cég biztonságos weboldaláról tölthető le egy rövid regisztráció után!

AVG ingyenes víruskereső, magyar

A világ első számú ingyenes víruskeresője az AVG ingyenes változata. Ez az új termék integrált vírusirtó és kémprogram kereső modult is tartalmaz. Ezen kívül megvédi Önt a webes támadásokkal szemben is. Teljes funkcionalitású termék amely azon túlmenően, hogy felderíti, de el is távolítja a vírusokat. Funkcionalitását tekintve felveszi a versenyt versenytársaink kereskedelmi vírusirtóival is.

Ingyenes tűzfal és vírusirtó

A tűzfal program igen fontos lehet számítógépünk védelmére.  Comodo Firewall ingyenes tűzfalprogram segítségével megvédhetjük számítógépünket a kártékony vírusoktól. Fontos a számítógép védelme akkor is, ha csak egy gép működik önmagában, de még fontosabb, ha számítógépeink helyi hálózatba vannak kötve. Továbbá a program védelmet nyújt mind a trójai vírusok, kártékony szoftverek, mind a külső támadások, hackerek, kémprogramok ellen.

   
   

Link-csere partnereket keresünk

   
   

Aktuális állásajánlatok

   

Dataglobe

   

A weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Jogi nyilatkozat