Vírusirtó Programok

Biztonsági eszköz, Anti-virus szoftver

Ingyenes letöltések Telefonra, Tabletre/Táblagépre, Laptopra és Számítógépre!

A program ingyenesen letölthető. A Rising termékek teljesen ingyenes minden ügyfél számára. Mi továbbra is támogatjuk a termék frissítését. A program szabadon letölthető.

Ingyen letölthető zenék, játékok, képek, programok 2015

Windows kártevő-eltávolító

Ingyenes letöltések Telefonra, Tabletre/Táblagépre, Laptopra és Számítógépre!

Az ingyenes eszközzel a levélmellékletekben terjedő, valamint a rosszindulatú szoftverek egy meghatározott köre távolítható el. A rosszindulatú szoftverek eltávolítására ajánlott. A letöltés megkezdéséhez kattintson a Letöltés gombra a lent feltüntett linkre.

Számítógép átvizsgáló program

Az Advanced SystemCare meglően gyors. Alig néhány percet vesz igénybe, hogy átvizsgálja és javítsa a rendszert, bár lehet, hogy egy kicsit tovább tart, amikor lemez töredezettségmentesítést végez. 

Ultra Virus Killer - Virusellenőrző

A program minden vírust eltávolít és minden folyamatot ellenőriz. Ingyen letölthető.

A felhasználóbarát felület, UVK lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy könnyen eltávolítson mindenféle malware vírusokat és Ön helyett elvégezni az összes kapcsolódó feladatokat példáull: Windows-javítás, optimalizálás, karbantartás és info visszakeresés.

Ingyenes anti- vírus program - Roboscan

Roboscan Internet Security program egy gyors, könnyű és ingyenes anti- vírus. Beépített eszközök segítségével kiszűri a vírusos fájlokat miközben fájljainkat biztonságos átvizsgálja és megőrzi számítógépünkön.

Norton 360 - ingyenes 30 napos próbaverzió

A Norton vírusírtó program aktív védelmet biztosít a vírusokkal, a kéretlen levelekkel, a személyes adatok eltulajdonításával és a közösségi oldalak veszélyeivel szemben.

Most minden kötelezettség nélkül letöltheted a teljes termék 30 napos, INGYENES próbaverzióját. Letöltési utasítások:

Vírusírtó Androidra - AVAST

Védje Android™ telefonját vírusok és a lopás ellen.

Az avast! Vírusírtó Android operációs rendszer telefonos változata, megvédi készülékét a vírusok, a rosszindulatú kódok és a kémprogramok ellen. A webes telefonlokalizáló funkció segít megkeresni elveszett telefonját. A speciális Anti-Theft összetevőnek az eszköz zárolását és a memória törlését távolról végző funkciója segítségével adatai biztonságban vannak.

Vírusirtó telefonra - ESET

A mobil- és okostelefonok terjedésével egyre jobban fokozódnak a hozzájuk kapcsolódó biztonsági kockázatok is. Az ESET Mobile Security otthoni felhasználók részére ingyenesen teszi lehetővé a a Vírusírtó telefonra való letöltését. Hogy mit nyújt Önek az ESET Mobile Security? 

Ingyen letölthető vírusirtó program - Avast!

Itt a vadonatúj avast! 8 Ingyen letölthető vírusirtó program!

Az Avast vírusirtó program ingyen letölthető magyar nyelven és jogtisztán használható?  Napi 24 órában és rendszeres vírusadatbázis frissítéssel védi számítógépedet a kártékony weboldalakkal és programokkal szemben. A vírusirtó a gyártó cég biztonságos weboldaláról tölthető le egy rövid regisztráció után!

AVG ingyenes víruskereső, magyar

A világ első számú ingyenes víruskeresője az AVG ingyenes változata. Ez az új termék integrált vírusirtó és kémprogram kereső modult is tartalmaz. Ezen kívül megvédi Önt a webes támadásokkal szemben is. Teljes funkcionalitású termék amely azon túlmenően, hogy felderíti, de el is távolítja a vírusokat. Funkcionalitását tekintve felveszi a versenyt versenytársaink kereskedelmi vírusirtóival is.

Ingyenes tűzfal és vírusirtó

A tűzfal program igen fontos lehet számítógépünk védelmére.  Comodo Firewall ingyenes tűzfalprogram segítségével megvédhetjük számítógépünket a kártékony vírusoktól. Fontos a számítógép védelme akkor is, ha csak egy gép működik önmagában, de még fontosabb, ha számítógépeink helyi hálózatba vannak kötve. Továbbá a program védelmet nyújt mind a trójai vírusok, kártékony szoftverek, mind a külső támadások, hackerek, kémprogramok ellen.

AVG letöltés ingyen - AVG víruskeresője

A világ első számú ingyenes víruskeresője az AVG ingyenes változata 32 bit és 64 bites válatozatban is letöltölthető. Ez az új termék integrált vírusirtó és kémprogram kereső modult is tartalmaz. Ezen kívül megvédi Önt a webes támadásokkal szemben is. Teljes funkcionalitású termék amely azon túlmenően, hogy felderíti, de el is távolítja a vírusokat.

 

   
   
   
   

Aktuális állásajánlatok
H Hobbies