Hasznos ingyenes programok

Zenelejátszó program - KMPlayer

Ingyenesen letölthető Telefonra, Tabletre, Laptopra, Számítógépre - windows, android!

A KMPlayer egy sokoldalú médialejátszó, amely képes lefedni a különböző típusú formátumokat, mint: VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia és QuickTime 

A KMPlayer számos feliratot képes kezelni. A zene és videólejátszó a belső és külső szűrői teljes mértékben ellenőrzöttek. A KMPlayer tartalmazza szinte az összes alapvető dekódereket a lejátszáshoz. Továbbá, belső dekóderek, a külső is, mint például a kereskedelmi H.264 dekóder vagy a CyberLink / InterVideo hangdekódereket lehet megadni, hogy optimálisan működjön. 

Zenék letöltés ingyen, játékok telefonra, MP3 letöltések, képek, programok 2016-ban is.

Forráskód szerkesztő - Notepad2

Ingyenesen letölthető Telefonra, Tabletre, Laptopra, Számítógépre - windows, android!

Ez a Forráskód szerkesztő - Notepad2 programot forrásfájlok szerkesztésére lehet használni és a beépített alkalmazásoknak hála nagyban megkönnyíti a kód szintű szerkesztést. Elég csak elmenteni a fájlt a megfelelő kiterjesztéssel vagy  a programon belül kiválasztani, hogy pontosan mivel is van dolgunk és ennek hatására megfelelően alkalmazza a kiemeléseket, ami nagyban megkönnyíti a szerkesztést.

SugarSync letöltés

Bárhol és bármikor hozzáférhet.SugarSync a legjobb módja annak, hogy bárhonnan hozzáférhess adataidhoz, biztonságban tudd és megoszthatod dokumentumaidat is legyen szó bármely számítógép vagy mobil eszközről. A dropboxhoz hasonló fájlszinkronizáló program alapból 5GB tárhelyet ad.

Törölt fájl visszaállító program - SoftPerfect File Recovery

Törölt fájlok visszaállítására alkalmas program ingyenesen letölthető. A SoftPerfect File Recovery program NTFS és FAT partícióval rendelkező meghajtókon futtatható.

A fájlvisszaállító program fontos előnye, hogy a programot nem kell telepíteni és magyar nyelven is tud.

Töredezettségmentesítő letöltése

A Töredezettségmentesítő új verziója az Auslogics Disk Defrag nevű ingyenes program. A szakértői vélemények szerint az SSD-meghajtókat nem szabad töredezettségmentesíteni, mert az csak elhasználódásukat növeli (és működésükből adódóan nincs is szükség erre), az ilyen meghajtókat ki is lehet tiltani a programból.

PDF olvasó - Foxit Reader

Kis méretű ingyenes PDF olvasó program a Foxit Reader, amely alapszintű lehetőségekkel rendelkezik csak, viszont akinek a gyorsaság számít az nem fog csalódni. Még nagy méretű dokumentumokat is pillantok alatt képes megnyitni, ugyanis a rendszerigényei is elég kicsik.

Fájlok végleges törlése számítógépünkről - Eraser

Az ingyenes program alkalmazás a fájl törlésekor véletlenszerű adatokkal felülírja azt a helyet, ahol a fájl van, így teljesen eltűnik a fájl a merevlemezről. Beépül a fájlok helyi menüjébe és a Lomtár jobb gombos menüjébe is.

LogMeIn - Távoli számítógép irányítása

A LogMeIn az igényekhez igazodó különböző távelérési lehetőségeket biztosít egyéni célú felhasználásra. A LogMeIn Hamachi² ingyenes verziója nem üzleti célokra 16 számítógépes korláttal teljesen ingyenesen használható. A LogMeIn Hamachi² nyilvános hálózatokon keresztüli megbízható kapcsolatot létesít az eszközök és a magánhálózat között.

CD, DVD író, másoló program - DVD2one

A kisméretű szoftver lehetőséget ad CD/DVD írásra, DVD-másolásra. Az egyszerű kezelés és a kis méret ellenére rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik. A CD, DVD író, másoló program (DVD2one)

Ingyenes MP3 lejátszó - CoolPlayer

Ez az ingyenes MP3 és WAV fájlok lejátszására szolgál. Rendelkezik playlist editor-ral, ID-tagger-rel, képes MP3 - WAV konvertálásra, és rengeteg skin közül választhatunk.
Előnye, hogy Kisméretű, egyszerű lejátszóprogram.

Google online naptár - rövid leírás

A Google online naptárnak rengeteg előnyét élvezhetjük. Kényelmes funkciók és rengeteg lehetőség.

Naptármegosztás: Létrehozhat egy naptárt a vállalati csapat részére, és megoszthatja a csapattagokkal. (Partnere soha többé nem fog elfeledkezni az edzésről.) Naptárát megoszthatja barátaival és családtagjaival, így egymás mellett követhetik a másik időbeosztását.

   
   

Link-csere partnereket keresünk

   
   

Aktuális állásajánlatok

   

Dataglobe

   

A weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Jogi nyilatkozat