Film és Zene Lejátszók

Film lejátszó - MPlayer for Windows

Ingyenesen letölthető Telefonra, Tabletre, Laptopra, Számítógépre - windows, android!

Ez a Film lejátszó MPlaye for Windows több operációs rendszeren is fut (Windows, Linux stb). A filmlejátszó 192 videó és 85 audió kodeket tartalmaz, sok támogatott kimeneti vezérlővel.

Zenék letöltés ingyen, játékok telefonra, MP3 letöltések, képek, programok 2016-ban is.

Zenelejátszó - GOM Media Player

Ingyenesen letölthető Telefonra, Tabletre, Laptopra, Számítógépre - windows, android!

Mivel a különböző médialejátszók megnehezítik helyzetünket, legyen az alapértelmezett beállítás a zene-és videó stream. A GOM Media Player számos fájlformátumot támogat és segített abban, hogy a legjobb hanzást és élvezetet nyújtsa.

Támogatott formátumok DAT, MPEG, DivX, XviD, WMV, ASF, AVI, MOV, továbbá FLV1 kodekek, AC3, OGG, MP4, és a H263. 

Audio lejátszó, konvertáló program - Spider Player

Audio lejátszó, konvertáló program - Spider PlayerEz a program egy kiváló hangszerkesztő, amelyben WAV, AIFF, AU, MP3, Ogg Vorbis, IRCAM fájlok szerkesztését, konvertálását végezhetjük el. A sávokat betöltve ( bármilyen formátum ) szerkeszthetjük, mixelhetjük, valamint effekteket adhatunk hozzá, illetve sebességüket és hang magasságukat is módosíthatjuk.

Zeneszerkesztő, hangfelvevő - Cooledit Pro

Zeneszerkesztő, hangfelvevő - Cooledit ProZeneszerkesztő, hangfelvevő - Cooledit Pro programmal minőségi zenéket szerkeszthetünk és komponálhatunk. Hangfelvételre is alkalmas. Több mint 20 DSP-effektet tud, bármilyen hangkártyával működik.

K-Lite Codec Pack - kodekcsomag

 A K-Lite Codec különösen ajánlott HD filmek (720p, 1080p) lejátszásához. Elmondható, hogy az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb kodekcsomag, melynek segítségével szinte az összes videóformátumot lejátszhatjuk számítógépünkön.

Miro Videó Player - Letöltése ingyenesen

A Miro Videó Player ingyenes, nyílt forráskódú audió-és videó lejátszó eszköz. A Miro videó player rengeteg hasznos extrákkal rendelkezik, amelyek még élvezetesebbé teszik a filmézést vagy zenehallgatást. Ez a videó lejátszó szoftver a filmek lejátszását életszerűbbé és élvezetesebbé teszik.

Ingyenes multimédia-lejátszó - GOM Player

Az ingyenes GOM Player multimédia-lejátszó beépített népszerű video- és audiokodekekkel működik. Támogatptt fájlformátumok: AVI, DAT, MPEG, DivX, XviD, WMV, ASF. Külön kodeket igénylő videókhoz a lejátszó megkeresi a megfelelőt a kodek-keresővel (Codec Finder) a megfelelő kodeket. A GOM Player képes nem teljes vagy sérült AVI-fájlok lejátszására is, viszont tuni kell, hogy a sérült részeket átugorja.

Médialejátszó - QuickTime

Az Apple médialejátszó alkalmazása, amely a QuickTime (.mov) állományok mellett több másik formátum kezelésére is képes, valamint képek (pl. Macintosh PCT) megjelenítésére is használható.

K-Lite Codec Pack ingyenes letöltése

A sokak által ajánlott K-Lite Codec Pack Full 3.90, teljes verziójú program, amit ingyen letölthetsz. A program a következő kiegészítőket tartalmazza: Media Player Classic, DivX Pro, XviD, 3ivX, Windows Media 7/8/9, Fraunhofer MP3 DirectShow decoder, WMA DirectShow, AC3 DirectShow, Ogg Vorbis DirectShow decoder, AAC DirectShow, DirectVobSub.

DVD, VCD lejátszó - SMPlayer

Az SMPlayer egy felület az MPlayer számára. Az SMPlayer megjegyzi a beállításokat minden lejátszott fájlhoz. Nagyon hasznos egyik legalapvetőbb funkciója, hogyha nem tudunk egy filmet a végéig megnézni és le kell állítanunk, akkor az SMPlayer lejátszó képes ugyanonnan és ugyanazokkal a

Ingyenes hangszerkesztő

Az Audacity® program ingyenesen letölthető, több-platformos hangszerkesztő a gyártó oldaláról. A hangszerkesztő programról további leírást a gyártó honlapján olvashatsz.

Ingyen Médialejátszó Windows-ra - Boxee

A Boxee Médialejátszó , nyílt forráskódú, amely eddig Mac-en volt elérhető. A windows-os felhasználóknak szánt változat, az Alfa verzió már letölthető kipróbálásra. A szoftver kezelőfelülete egyszerű kényelmes. Saját lemezünkön tárolt video és hang fájlok lejátszása mellett rengeteg online adó is elérhető.

   
   

Link-csere partnereket keresünk

   
   

Aktuális állásajánlatok

   

Dataglobe

   

A weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Jogi nyilatkozat