facebook

Gyakran használt jelek a Facebook-on

Ingyenes letöltések Telefonra, Tabletre/Táblagépre, Laptopra és Számítógépre!

Gyakran használt jelek a Facebook-onFacebook-on, SMS-ben, chat-en rengeteg olyan jeleket használunk, amelyek segítik kommunikációnkat. Gyakran használjuk ezeket a jeleket, mert egyszerűen hatásosan ki tudjuk fejezni érzelmünket, mondanivalónkat!

Ingyen letölthető zenék, játékok, képek, programok 2015

Facebook profilellenőrzés kártevők, vírusok ellen

Ingyenes letöltések Telefonra, Tabletre/Táblagépre, Laptopra és Számítógépre!

Kifejezetten ajánljuk az ESET Facebook Scanner online programját, hogy mindannyian ellenőrízzétek a Facebook fiokjaitokat, hisz időnként előfordul, hogy olyan üzeneteket kaptok, ami esetleg vírust tartalmaz és ezzel nem csak a saját fiokodat és számítógépedet veszélyezteted, hanem ismerőseid fiókjait is.

Facebook Messenger

A Messenger gyors, ingyenes és megbízható lehetőséget jelent a kapcsolattartásra. Olyan, mint az SMS-ek, de nem kell minden üzenetért külön fizetni (az adatforgalmi csomagot használja). A Facebook Messenger - el azonnal elérheted ismerősidet, akik fontosak neked.

Articles tagged

Facebook download

Facebook for iPhone
Explore the world around you.
See who you're sharing with more easily
Edit your posts and comments on iPad
Bug fixes

Articles tagged

Te mit szeretnél Karácsonyra?

Szerencsések vagyunk, hogy szeretteink megajándékoznak bennünket, de azok mennyire hasznosak? 

Articles tagged

Facebook letöltés telefonra

Facebook letöltés telefonra nemcsak szórakoztató, de hasznos is. Hiszen közvetlenül ismerőseid mobiltelefonjára küldhetsz üzeneteket, így kapcsolatban maradhattok függetlenül attól, hogy hol vagytok. Üzenj az ismerősöknek vagy bárkinek a telefonod névjegyzékéből.

Articles tagged

Facebook képek letöltése

A Facebook képek letöltésére alkalmas program a fbDownloader ami egy igen hasznos alkalmazás. Facebook fotóinkat azonnal és könnyedén saját gépre tudjuk másolni a program segítségével. Így a Facebook képeinket könnyen áttekinthetjük és nem utolsó sorban, lesz egy biztonsági másolatunk is a képekről

Articles tagged

Hogyan tudom letölteni a facebookra feltöltött képeimet

Ha szeretnél egy másolatot a Facebookon lévő képeidről akkor nem kell mást tenned, minhogy rákattintassz a Fcebook fiókodon belül a Beállítások (Account Settings) liknre. Ott található az a link, amely az összes Facebook tartalmat tartalmazza, nemcsak a képeket.

Articles tagged

Facebook Messenger Windows-ra

Facebook Messenger segítségével olvasd és válaszold meg a chat-üzeneteket az asztalodról! Akár más honlapokat böngészel, akár egy másik programot használsz, nem kell kikattintanod, hogy kapcsolatban maradj. A Facebook Messenger programmal böngésző nélkül is bejelentkezhetünk és csetelhetünk Facebook-os ismerőseinkkel. 

Ingyenes facebook - T-mobile

Facebook Zero - díjmentesen érhető el mobilodról! Ez a változat gyakorlatlag a Facebook mobilos oldalának egyszerűsített, gyorsan elérhető, szöveges változata.A Facebook Zero oldalt belföldön a T-Mobile hálózatán akciónk ideje alatt adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti. Az akció visszavonásig, de legkésőbb 2014. március 31-ig érvényes.

Articles tagged

Facebook asztali kliens, alkalmazás letöltése

Facebook asztali kliens egy praktikus eszköz, amely csatlakozik a Facebookhoz és az asztalodról érheted el a facebook szolgáltatásokat, riasztásokat. Az a kliens főleg a Facebookfüggőknek készült. :) Ha frissíteni kell az összes Facebook adataidat, akkor ez az app az Ön számára készült.

Articles tagged
   
   
   
   

Aktuális állásajánlatok
H Hobbies