Ha meguntad a csengőhangokat android telefonodon, a Csengőhangok Telefonra 2018 ingyenes android alkalmazás a megoldás! Ne habozzon, töltsd le az ingyenes csengőhangok azonnal!

Ha keres valami vicces csengőhangot, akkor jó helyen jár, mert ez félelmetesen jó app. Miután letöltötted a csengőhangokat, hallgasd a mesés hangokat! Bizonnyal szeretni fogja az új mobil csengőhangokat, így hallgathatja a hangeffekteket, amíg csak lehetséges. Beállíthatjuk, mint bejövő hívás hang-, sms csengőhang vagy hangjelzés - a Csengőhangok Telefonra 2018 app lehetőségek túlmutatnak a határon!

Windows és Linux operációs rendszerre.

A FreeOffice 2016 otthoni és üzleti használatra is alkalmas.
A FreeOffice teljes irodai programcsomag, szövegszerkesztő, táblázatkezelő alkalmazással és prezentációs programmal. A használat során el kell fogadnunk, hogy a FreeOffice 2016 ingyenes változata a legjobb szabad alternatívája a Microsoft Office programnak.

Tudtad? Youtube videó letöltés telefonra is lehetséges! Próbáld ki most ezt a szuper online letöltési lehetőséget és hallgasd, nézd kedvenc zenédet, filmedet offline módban is.

A PDFCreator ingyenes és az is marad! Használhatja otthon, a cégnél és még barátoknak és kollégáknak is megnutathatja.

Az ingyenes PDF konvertáló program minden nyomtatható dokumentumot PDF formátumba és sok más formátumba képes konvertálni. A következő kiterjesztéseket képes pdf fájlá konvertálni: JPG, PNG, TIF és képes a dokumentumok összefűzésére is.

Az ingyenes videószerkesztő program egyszerű és kényelmes módja a videók szerkesztéséhez. Ráadásul a legtöbb ilyen egyszerűen használható.

Ha egy videóból ki kell venni a hanganyagot, vagy hozzá kell adnia a különböző hanganyagokat, vagy kivágnia a videó egyes részeit, vagy feliratozni szeretnéd, vagy össze szeretnéd illesztenie a videofájlokat, akkor jó helyen keresgélsz, hogy a megoldásodra választ kapj. 

A Cobian Backup nagy múltú, ráadásul ingyenes biztonsági mentés készítő alkalmazás. Könnyen használható felülete kitűnő választássá teszi, akár külső merevlemezre, adathordozóra, akár egy saját FTP szerverre kívánjuk menteni az adatainkat. Megadhatunk több időzíthető backup csomagot, vagy akár arra is van lehetőség, hogy csak a dokumentumokat, forráskódokat mentsük le, mondjuk FTP-re, míg a nagyobb állományokat (filmek, zenék, képek) valamilyen helyi meghajtóra tegyük.

A Viber for Windows alkalmazással ingyenes üzeneteket küldhet a Viber felhasználóinak és ingyenes hívásokat kezdeményezhet velük bármilyen eszközön és hálózatba, minden országba!

A Viber szinkronizálja a névjegyeit, az üzeneteit és a hívási előzményeit a mobileszközzel.

Tudjuk, hogy több vírusellenőrző program is létezik telefonokra, de melyik a legjobb? Erre a kérdésre keressük a választ, ami meglehetősen bonyolult és összetett.